Explosie door Vuurwerk in Parkeergarage Zeist

6 maanden geleden gepubliceerd

In Zeist heeft op zaterdagavond 12 november een explosie plaatsgevonden in een parkeergarage aan de Antonlaan, wat heeft geleid tot aanzienlijke schade aan meerdere auto’s. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Onderzoek naar de Explosie

Rond 20:50 uur ontving de meldkamer een bericht over een autobrand. Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek dat de brand het gevolg was van een explosie veroorzaakt door vuurwerk. Door de explosie raakten niet alleen de betreffende auto maar ook omliggende voertuigen beschadigd.

Getuigen Gezocht

De politie vraagt om hulp van het publiek bij het vinden van de verantwoordelijken. Ze zijn op zoek naar mensen die iets hebben gezien of gehoord op de avond van het incident. Getuigen die informatie hebben over de gebeurtenissen rond 20:50 uur op zaterdag 12 november aan de Antonlaan, of die personen hebben gezien die na de explosie zijn weggelopen, worden aangemoedigd contact op te nemen.

Contact Opnemen

Indien u informatie heeft, kunt u contact opnemen met de politie via het algemene nummer 0900-8844. Ook kunt u anoniem uw tip doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of online.

De politie neemt alle informatie serieus en uw hulp kan cruciaal zijn om deze zaak op te lossen.