Gratis ophaalrondes snoeihout in Zeist

2 maanden geleden gepubliceerd

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) organiseert in 2024 opnieuw gratis ophaalrondes voor snoeihout in de gemeente Zeist. De eerste ophaalronde vindt plaats op woensdag 10 april.

Ophaalafspraak maken

Als u snoeihout wilt aanbieden voor deze eerste ophaalronde, kunt u online een afspraak maken. Een ophaalafspraak kan tot en met vrijdag 5 april gemaakt worden. Wees er op tijd bij, want vol = vol.

Voorwaarden

De voorwaarden voor deelname aan deze dienst zijn onder andere dat het snoeihout in handzame bundels wordt aangeboden, die gemakkelijk te tillen zijn voor de medewerkers van RMN. Per huishouden mag maximaal 3m³ aan bundels snoeihout worden aangeboden. De maximale lengte van de takken is 1,5 meter en de maximale dikte is polsdikte. Het is niet toegestaan om stronken, dozen of zakken met snoeihout of tuinafval aan te bieden.

Overige ophaalrondes

Naast de ophaalronde in april zijn er nog drie andere geplande ophaalrondes in 2024. Deze zijn op vrijdag 10 mei, vrijdag 20 september en vrijdag 11 oktober. Voor elke ronde kunt u tot en met de vrijdag ervoor een ophaalafspraak maken.

Inleveren buiten ophaalrondes

Als u buiten de ophaalrondes snoeihout wilt inleveren, dan kan dat bij het recyclingstation aan de Zandbergenlaan 2 in Zeist. Op de website van RMN vindt u de aanbiedregels en overige aanvullende informatie.

Over RMN

RMN is een Gemeenschappelijke Regeling van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist. RMN verzorgt de afvalinzameling en beheert de recyclingstations in deze gemeenten. Voor een aantal van deze gemeenten verzorgt RMN ook andere taken.