Woninginbrekers aangehouden in Zeist

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

De politie heeft op donderdag 17 december twee inwoners van Zeist aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij een inbraak in een woning aan de Vestdijklaan.

Op maandagmiddag 14 december ontdekte de bewoonster van het pand aan de Vestdijklaan dat een raam was geforceerd en dat er inbrekers in de woning waren geweest. Er was gezocht in de woning en er bleken spullen te zijn verdwenen. Bij het onderzoek beschikte de recherche over camerabeelden die de verdachten in beeld brachten. Dit leidde tot een mogelijke verdenking van beide mannen bij de woninginbraak.

De verdachten, 19 en 21 jaar oud, werden vorige week donderdag aangehouden en verhoord. Hangende het onderzoek naar mogelijke betrokkenheid bij meerdere inbraken zijn zij vooralsnog in vrijheid gesteld. Zij blijven verdachten en moeten zich later verantwoorden bij de rechter.

Verdachte situatie? Meld het ons!

Juist in deze donkere dagen voor kerst is het van belang om alert te zijn op verdachte situaties. Ziet u een verdacht persoon rond de woning lopen of bent u getuige van een (poging) woninginbraak, bel dan gelijk met het alarmnummer 112.

Adverteren op ZeistActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZeistActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zeist
15:49

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief